Luonnossa liikkuminen

Vaellukset

Vaelluksella Arjeplogin tuntureilla.

Opastetut vaellukset Suomen tai Ruotsin tuntureille, siellä sielu lepää ja akut latautuvat.

Yhdistämällä vaellus toiseen mieleiseen aktiviteettiin, kuten valokuvaus, kalastus ja muu luonnonseuraaminen on nautinto vielä suurempi. Vaelluksillani käytän paljon aikaa luonnon tarkailuun: tärkeintä ei ole kilometrit, vaan nautinnot.Ryhmäkoko vaelluksilla: 2 - 6 hlöä

Melonta

Melontaretki Simojoella.

Melonta on hieno kesäinen harrastus, joka sopii lähes kaikille. Meloessa pääset liikkumaan hyvin äänettömästi ja nauttimaan luonnonrauhasta sekä joki- että järvireiteillä.

Lumikenkäily

Liikkumisen riemua lumikenkäillen.

Lumikenkäily on talvinen luonnossaliikkumismuoto, jota voit harrastaa niin erämaa- kuin kaupunkimaisemissakin. Kenkäillen pääset nauttimaan luontoelämyksistä ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Lumikengillä liikkuminen on lähes äänetöntä ja voit kokea näin talvisen metsän hiljaisuuden ja rauhan.

Lumikenkäily on erinomainen työyhteisön, opiskeluryhmän tai kaveriporukan yhteinen nautintotuokio luonnon helmassa. Tietenkin nokipannukahvilla tai ruokailulla kruunattuna.

Umpihankihiihto

Pakkaspäivä tammikuussa.

Umpihankihiihto on hieno tapa saada talvisia luonnossa liikkumisen elämyksiä: edessä puhdas hanki ja takana uusi latu, vaikka taajamien tuntumassa.